“Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen”

Ik ben Marlies en ik help jou jezelf terug te vinden met het doorbreken van je blokkades zodat je weer een krachtige, blije vrouw wordt, die vol zelfvertrouwen in het leven staat!

Over mij

Hoi lieve lezer, ik ben Marlies van Erkel-van Rij, 46 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 3 heerlijke kinderen!
Al een tijdje was ik gestart met mijn eigen coaching praktijk “Durf te Doen Coaching” en telkens had ik het gevoel, dit is het niet helemaal, het stroomt niet lekker. Ik had mijn baan opgezegd omdat ik zeker wist dat het werk wat ik deed helemaal niet was wat ik wilde en ook wist ik zeker dat ik een eigen coaching praktijk wilde. Ik had al een aantal coaching opleidingen gevolgd, ervaring opgedaan en zelfs al enkele klanten in mijn praktijk. Maar toch, iets blokkeerde mij om te doen wat ik zo graag wilde doen. Ik liep vast en wist niet meer precies wie ik was en wat ik nou precies wilde.

Ik voor anderen

Mijn wens voor anderen is altijd dat ze kunnen zijn wie ze werkelijk zijn en dat ze hiervoor gaan omdat ik weet dat je anders jezelf verliest.
Maar wat deed ik zelf. Ik verstopte mezelf en ik durfde niet mijn werkelijke zelf te laten zien.

Wat houdt mij tegen?

Mijn grote vraag was, wat is nu precies mijn levensdoel en waarom doe ik niet wat ik wil doen. Ik ging op zoek en op een bijzondere manier kwam mijn coach op mijn pad en ik voelde meteen, bij haar moet ik zijn! Haar engelen healing programma wil ik volgen. En hoewel ik dit zeker wist, hield iets mij tegen. Want ja………een engelen healing programma………..mijn omgeving zal me voor gek verklaren! Maar ja, ik heb altijd al iets gehad met engelen en spiritualiteit. Toen ik nog een klein meisje was ik al geïnteresseerd in engelen, leven na de dood en ook buitenaards leven. Uren kon ik erover lezen. Vraag me niet waarom, ik werd er gewoon toe aangetrokken.

Op een gegeven moment wist ik het dus echt niet meer. Mijn dagen gingen doelloos voorbij. Als ik dit programma niet zou volgen, zou ik weer precies doen als hoe ik altijd deed. Ik zou bang zijn voor de reacties van anderen. Wat zullen ze van me vinden? Misschien vinden ze me raar of zelfs niet meer aardig of zweverig. En zo kan ik nog wel even doorgaan!

Maar het gevoel dat ik dit moest doen was zo sterk dat ik er eigenlijk niet meer omheen kon. Dit was voor mij nog de enige weg om uit te zoeken wat ik verder met mijn leven wilde doen in plaats van rond blijven draaien in kringetjes en tot niets komen.

Ik over mijzelf en mijn blokkades

Ik had allerlei oordelen over mezelf. Ik vond mezelf te dik, niet goed genoeg en ik dacht wie ben ik eigenlijk om te denken dat ik anderen kan helpen. Ondanks de mooie resultaten die klanten boekten en ondanks de blije en dankbare reacties die ik kreeg door mijn coaching.

Al deze gedachten gingen een eigen leven leiden en zorgden ervoor dat ik blokkeerde terwijl ik maar in een kringetje bleef rond worstelen. Omdat ik wist dat ik hier alleen niet uit ging komen trok ik dus toch de stoute schoenen aan en ben ik het programma gaan volgen en koos hiermee voor mezelf en besloot ik dat ik mijn blokkades wilde doorbreken en mezelf helemaal wilde laten zien.

En wat er toen gebeurde! Zoveel energie kreeg ik van deze beslissing. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. Tijdens het programma werd het me duidelijk dat ik mezelf in de loop van de jaren was kwijtgeraakt omdat ik alleen maar bezig was met wat anderen vonden. Ook was ik altijd bezig rekening te houden met anderen en zette mijzelf hierdoor iedere keer op de tweede plaats. Ik was bang om voor mezelf te kiezen, mijn eigen weg te gaan en om mezelf echt te laten zien. Het werd me duidelijk dat ik van kleins af aan altijd al een beetje anders was dan anderen, dat ik andere interesses had en ook dat ik erg gevoelig was en ben. Ook werd me duidelijk dat ik op de goede weg was met mijn coaching praktijk, maar dat ik eerst aan mijn eigen blokkades moest werken, voordat het weer kon gaan stromen in mijn praktijk.

Omdat het volgen van een op een offline en online coachprogramma mij zo heeft geholpen heb ik besloten dat ik mij hier in mijn coaching praktijk ook op ga richten omdat ik weet als ervaringsdeskundige hoe belangrijk het is dat je kunt zijn wie je bent en het leven leeft wat je graag wilt zonder allerlei blokkades en beperkende overtuigingen over jezelf.

 

Wat ben ik blij!

Ik heb geleerd dat ik precies goed ben zoals ik ben, met mijn overgewicht, met mijn interesses voor spiritualiteit en met mijn hoog sensitiviteit. Ik kan nu vanuit vertrouwen in mezelf verder werken en leven.

Wat gun ik jou dit ook!!!!

 

Ik als coach

Als coach ben ik gevoelig en intuïtief. Ik vaar op mijn gevoel en intuïtie en weet dat ik hierop kan vertrouwen. Voor mij zijn dit mijn belangrijkste instrumenten. Ik luister met mijn hart en neem jou zoals je echt bent.  Mijn gevoelige en warme karakter geeft mensen snel een vertrouwd gevoel. Tegelijkertijd ben ik praktisch en doortastend. Dit zorgt ervoor dat ik mensen in beweging krijg, en ze echt durven te doen.

Mijn missie

Mijn wens is dat iedereen kan en mag zijn wie die werkelijk is. Voor mij betekent dit dat je in harmonieuze verbinding staat met jezelf (je eigen natuur) en met de dingen die je doet. Ik wil jou hierin aanmoedigen en je helpen die dingen te doen die je graag wilt doen en te zijn wie je werkelijk bent op jouw unieke wijze.”

Schrijf je nu in en ontvang mijn gratis ebook met tips!

Bedankt voor je interesse in mijn ebook! Ik wens je veel leesplezier.