Ik ben Marlies van Erkel

Mijn visie is dat je jouw geluk in eigen handen hebt en dat alleen JIJ je leven kunt veranderen

 

Mijn wens is dat iedereen durft te zijn wie die werkelijk is. Voor mij betekent dit dat je in harmonieuze verbinding staat met jezelf (je eigen natuur) en met de dingen die je doen.

Met Durf te Doen Coaching help ik daarom vrouwen die hun onzekerheden, angsten en twijfels willen aanpakken en help ik ze uit te zoeken en accepteren wie ze echt zijn zodat ze meer zelfvertrouwen, zelfinzicht en zelfacceptatie krijgen waardoor ze weer vrij, ontspannen en gelukkig in het
leven kunnen staan.

Ik wil jou hierin aanmoedigen en je helpen die dingen te doen die je graag wilt doen en te zijn wie je werkelijk bent op jouw unieke wijze.

 

 

 

{“Jij mag zijn zoals je bent,
om te worden die je bent,
maar nog niet kunt zijn.
En je mag het worden
Op jouw wijze en op jouw uur}

 

Als coach ben ik gevoelig en intuïtief. Ik vaar op mijn gevoel en intuïtie en weet dat ik hierop kan vertrouwen. Voor mij zijn dit mijn belangrijkste instrumenten. Ik luister met mijn hart en neem jou zoals je echt bent.  Mijn gevoelige en warme karakter geeft mensen snel een vertrouwd gevoel. Tegelijkertijd ben ik praktisch en doortastend. Dit zorgt ervoor dat ik mensen in beweging krijg, en ze               echt durven te doen.

 

 

Mijn motto is:

“Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen”

Vastlopen 

Veel vrouwen lopen op een bepaald moment vast in hun leven. Voelen zich onzeker over wie ze zijn. Of ze wel goed genoeg zijn. Of ze doen vaak wat andere mensen van ze verwachten, en raken dan van hun eigen levenspad.

Ik heb het zelf meegemaakt. Jarenlang werkte ik bij zowel bedrijfsleven als overheid in diverse functies. Hoewel ik wist dat deze banen helemaal niet bij mij pasten en mij helemaal geen voldoening gaven, bleef ik doorgaan, bang om andere keuzes te maken, en mensen teleur te stellen. Ik was te onzeker om voor mijzelf te kiezen.

Mensen helpen heeft mij altijd veel voldoening gegeven maar in mijn werk lag de nadruk vooral op administratieve- en procesmatige taken. Uiteindelijk ging ik met steeds meer tegenzin naar mijn werk. Dit uitte zich in allerlei klachten, zoals vermoeidheid, verveling, lusteloosheid en het gevoel te hebben zinloos bezig te zijn.

Het roer om!

Als ik terugkijk was ik te jong en te onzeker om standvastig te zijn in mijn keuzes en liet ik mij beïnvloeden door de meningen en goed bedoelde adviezen van anderen. Dit zorgde ervoor dat ik uiteindelijk een hele andere weg bewandelde. Een weg die ver van mezelf af stond en waar ik niet gelukkig van werd. Ik besefte dat het  veel meer waard is om je hart te volgen en te kunnen doen en zijn wie je werkelijk bent. 

Na dit besef hakte ik de knoop door en gooide het roer om. Ik kwam tot de conclusie  dat alleen ik mijn leven kan veranderen en kan leven en invullen zoals ik dat wil. Er zullen altijd mensen zijn die mijn keuzes niet steunen of mij niet begrijpen, maar dat is dan jammer. Het is mijn leven en ik ben wie ik ben! Ik heb ontslag genomen, ben opleidingen en cursussen gaan volgen  en ben gestart met mijn eigen coaching praktijk Durf te Doen Coaching.

 

 

Wist je dat……..

Ik getrouwd ben met een geweldige man

Ik trotse moeder ben van 3 heerlijke kinderen. Jort (15 jaar), Noortje (13 jaar) en Ties (11 jaar)

Ik geniet van buiten zijn en hier heel veel energie van krijg

Ik verliefd ben op de zee

Ik heel blij word van een mooi plukboeket vrolijke bloemen

Ik gek ben op lezen

Ik van lachen hou

Ik het leuk vind om leuke gezellige dingen te ondernemen met familie en vrienden

Mijn opleidingen en ervaring terug te vinden zijn op Linked in

 

 

Wil je graag met mij kennismaken en kijken wat ik voor jou kan betekenen, meld je dan nu aan! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Schrijf je nu in en ontvang mijn gratis ebook met tips!

Bedankt voor je interesse in mijn ebook! Ik wens je veel leesplezier.