Toen ik bij Marlies kwam zat ik tegen een burnout aan. Eigenlijk zag ik een coachtraject helemaal niet zitten, maar toch ben ik naar een kennismakingsgesprek met haar gegaan. Ik weet niet wat er precies gebeurde, maar door haar warme welkom en rustige uitstraling brak ik tijdens het kennismakingsgesprek en deelde ik wat mij zo dwars zat. Dat luchtte zo op. Zo fijn om je verhaal te vertellen tegen iemand die zo goed en rustig kan luisteren. Dank je wel Marlies voor je luisterend oor.

Ik was al een hele tijd uit het werkproces en wilde graag weer aan de slag. Voor mij was dit een enorme stap om te zetten. Via via kon ik aan de slag in een administratieve baan. Toen ik eenmaal begonnen was met werken merkte ik dat ik mijzelf heel onzeker voelde op de werkvloer. Marlies heeft mij hiermee geholpen. En door het coachtraject heb ik weer vertrouwen in mezelf en ga ik met plezier naar mijn werk.

Al een aantal keer had ik gesolliciteerd op een nieuwe baan. Telkens werd ik afgewezen omdat ik tijdens de gesprekken dichtklapte waardoor ik helemaal niet goed uit de verf kwam. Via via ben ik toen bij Marlies terecht gekomen. Omdat er wel meer dingen speelde en ik niet goed in mijn vel zat ben ik bij haar een coachtraject gaan volgen. Dit zorgde voor nieuwe inzichten over mezelf. Ik heb veel geleerd over wie ik ben en hoe ik over mezelf dacht. Het was soms best pittig om een spiegel voorgehouden te krijgen. Maar ik ben super blij dat ik de stap gezet heb om een coachtraject te volgen bij Marlies. En het mooie is dat ik inmiddels de baan heb die ik zo graag wilde!

 

Schrijf je nu in en ontvang mijn gratis ebook met tips!

Bedankt voor je interesse in mijn ebook! Ik wens je veel leesplezier.