Wat is wandelcoaching

Wandelcoaching is niet zomaar wandelen. De natuur geeft ons aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft. Het is fijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van met iemand die tegenover je zit in een kantoor. Wandelen zet je in beweging. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Wandelen zorgt ervoor dat je loskomt uit je dagelijkse omgeving. Je ontspant, je kunt je hoofd leegmaken en het geeft je een gevoel van vrijheid en geluk. Het inspireert. De wandelpaden symboliseren het levenspad waarop je loopt. Bij elke stap verandert de omgeving en ook de manier waarop jij ernaar kijkt. Paden, bomen, struiken, planten, veranderingen van licht, dieren, andere wandelaars, geluiden die je hoort, geuren die je ruikt en de sferen of temperatuurverschillen die je voelt. Dit alles zorgt ervoor dat je jouw vraag steeds vanuit een ander gezichtspunt bekijkt en dat je makkelijker verbinding maakt met jezelf en je innerlijke stem. Je zult ontdekken dat de antwoorden al in jezelf liggen. Je zult op een natuurlijke wijze jouw echte natuur terugvinden.
Samen gaan we kijken wat jouw vraag is en hier al wandelend mee aan de slag. Ik bied jou een omgeving waar je met jezelf aan de slag kunt gaan met alles waarover je het maar wilt hebben zonder dat hier een oordeel over wordt gegeven.

 Wat kan een wandelcoachgesprek voor jou betekenen?

 

Je gaat aan de slag met jouw vragen, wensen en doelen.

Je kunt je hart luchten

Je vindt een luisterend onafhankelijk oor, zonder oordeel

Je vindt iemand die op een heel andere manier naar jouw situatie kijkt

Dus heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, een luisterend oor, iemand de je helpt antwoorden te vinden, belemmeringen te overwinnen en inzicht te geven in jezelf. Iemand die je helpt  je onzekerheden en twijfels aan te pakken. Ben jij bereid om echt naar jezelf te kijken en dingen aan te pakken, onder ogen te zien en te veranderen? De strijd met jezelf aan te gaan? Zodat je weer blij, met rust en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Zet de eerste stap en durf te doen. Uit ervaring weet ik wat dit kan opleveren voor jezelf! Ik luister graag naar jouw verhaal en help je verder.Wat levert het jou op?

Je hebt een moment even helemaal voor jezelf en op jou gericht

Je neemt je leven in eigen handen

Je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt

Je kunt oude patronen, belemmeringen en overtuigingen achter je laten

Je leert een nieuw liefdevol gedachtenpatroon over jezelf

Je krijgt een positief zelfbeeld

Je ervaart meer ontspanning en energie 

Je ontvangt nieuwe inzichten waar je weer mee verder kunt

Je ervaart meer zelfvertrouwen, rust, vrijheid, kracht en blijheid.

  

Werkwijze en Lokatie

 

Tijdens een intake gesprek kijken we samen wat jouw vraag is en hier gaan we wandelend mee aan de slag.  Bij mijn aanbod kun je zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.
Een wandeling duurt anderhalf uur.  
Als coach ben ik gevoelig en intuïtief. Ik vaar op mijn gevoel en intuïtie en weet dat ik hierop kan vertrouwen. Voor mij zijn dit mijn belangrijkste instrumenten. Ik luister met mijn hart en neem jou zoals je echt bent. Mijn gevoelige en warme karakter geeft mensen snel een vertrouwd gevoel. Tegelijkertijd ben ik praktisch en doortastend. Dit zorgt ervoor dat ik mensen in beweging krijg, en ze echt durven te doen.

We wandelen in de prachtige natuur van het Voornse duin. In overleg is een andere wandellokatie mogelijk.
Wandelen biedt rust, ruimte, ontspanning en inspiratie. Het brengt je dichter bij je gevoel en je innerlijke stem. Praten wordt gemakkelijker en ongedwongen door het wandelen naast elkaar. Je kunt naar dingen kijken met een frisse, nieuwe en vernieuwde blik. Het geeft beweging, letterlijk en figuurlijk. We gaan samen op weg. Al wandelend in de natuur vind je de antwoorden op je vragen. Daarbij is de natuur onze spiegel en inspiratiebron. Het is steeds weer bijzonder om met mensen een stukje mee te lopen op hun levenspad. Om samen de weg te ontdekken en mogelijkheden te zien om het leven weer aan te kunnen.Twijfel je of wandelcoaching iets voor jou is?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen, of twijfel je nog en heb je nog vragen,  neem dan contact op via het contactformulier hieronder. Als je je gegevens achterlaat, neem ik binnen een paar dagen contact met je opWordt wandelcoaching vergoed?

Coaching wordt niet vergoed vanuit de primaire ziekekosten verzekering. Check bij jouw verzekeraar wat de mogelijkheden zijn.
Wel zijn er andere opties om ondersteuning te krijgen, via:

-Werkgever, vanuit het budget opleidingskosten. Neem voor de mogelijkheden contact op met je werkgever.

-Belastingdienst, door kosten als scholingskosten af te trekken. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

-Vanuit je Persoonsgebonden Budget, als je hierover beschikt

-Via het UWV. Ontvang je een uitkering dan kun je informeren bij het UWV of zij de coaching willen vergoeden. Neem hiervoor contact op met het UWV.

-Arbodienst, in het kader van herstel preventie

-Ben je zelfstandig ondernemer? De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als bedrijfskosten. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Contact

 Wil je meer weten over een wandelcoachgesprek of het wandelcoachtraject neem dan gerust contact met mij op.Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of iets anders.

Neem gerust contact met mij op!

Marlies van Erkel

Alardusdreef 11

3235 VB Rockanje

T: 06-26766489

E: info@durftedoencoaching.nl

KvK nummer: 60704640

 

 

 

Contact formulier

14 + 12 =

Schrijf je nu in en ontvang mijn gratis ebook met tips!

Bedankt voor je interesse in mijn ebook! Ik wens je veel leesplezier.